Bitcoin Cash Hard Fork: wat u moet weten

Bitcoin Cash staat deze maand klaar voor een netwerkupgrade. Dit is wat de upgrade inhoudt en wat het betekent voor de cryptocommunity.

Bitcoin Cash staat gepland voor een netwerkupgrade op 15 november 2020

Een BCHN-versie van de upgrade bevat een nieuw en onomstreden mijnsysteem.

Het ontwikkelingsteam van Bitcoin Revolution heeft een alternatieve upgrade voorgesteld die ook 8% van de mijnbeloningen omleidt.

De Bitcoin Cash-blockchain zal deze maand een omstreden netwerkupgrade ondergaan, die de munt in tweeën kan splitsen – en niet voor de eerste keer .

De voorgestelde upgrade, althans voor de BCHN-versie, introduceert een nieuw mining-algoritme en wordt algemeen aanvaard. Maar voorstanders van de munt, die wereldwijd op de vijfde plaats staat, waren verrast toen het Bitcoin ABC-ontwikkelaarsteam een ​​alternatieve upgrade voorstelde die een extra element toevoegde dat 8% van de blokbeloningen zou wegleiden van Bitcoin Cash-mijnwerkers.

Word nu lid

Het voorstel van het ABC-team, genaamd „Bitcoin ABC“, zou het geld in handen geven van zijn eigen ontwikkelingsteam. Het idee is niets nieuws; privacymunt Zcash heeft al jaren een soortgelijk fonds . Degenen in de Bitcoin Cash-gemeenschap zagen dit echter als een geldgreep en vonden dat het in strijd was met het gedecentraliseerde ethos van de munt.

“Het omleiden van een deel van de #BitcoinCash-blokbeloning om een ​​enkel ontwikkelingsteam te betalen, is de droom van een centrale planner in Sovjetstijl die uitkomt. Stop alsjeblieft, ”zei Ver in augustus in een tweet .